Α'ΥΛΕΣ


ΓΕΝΙΚΑ


•Άχνη

•Αλμπουμίνη (λεύκωμα)

•Αμμωνία

•Άμυλο αραβοσίτου

•Αμπούλες για σαντιγί

•Βανιλίνη συσκευασμένη και χύμα

•Βαβαρουάζ ουδέτερο και σε διάφορες γεύσεις

•Γάλα σκόνη 26%

•Γάλα πλήρες 3,5% μακράς διαρκείας

•Βούτυρο αγελαδινό 99,98% και μαργαρίνη ζαχ/κης

•Γαρύφαλλο καρφί και σε σκόνη

•Γλυκόζη

•Γλάσο – φοντάν

•Γκρανάλα ζάχαρη (φούρνου)

•Δεξτρόζη

•Εσσάνας διάφορα (αρώματα ζαχ/κης)

•Ζάχαρη κρυσταλλική

•Ζάχαρη καφέ / ζάχαρη σε στικ

•Ζελατίνα σε φύλλα και σκόνη

•Κανέλα σε σκόνη και ξύλο

•Κιτρικό

•Κακούλες

•Κέικ κλασικό / λαδιού / με κομμάτια φρούτων

•Κρύα κρέμα σε σκόνη και έτοιμη (φούρνου)

•Λάδι σε σπρέι

•Μαχλέπι ολόκληρο και σε σκόνη

•Μους σοκολάτα

•Μαστίχα σπυρί

•Μοσχοκάρυδο ολόκληρο και σε σκόνη

•Μπεικιν

•Ορός γάλακτος

•Πάστες και βάσεις παγωτού

•Σιρόπια παγωτού / σιρόπια γρανίτας

•Παντεσπάνι σκόνη

•Ρεγκαλαις για γαμήλιες τούρτες

•Σαντιγί φυτική / κρέμα γάλακτος ζωική / ανάμικτη

•Σόδα

•Σκόνη παγωτού και soft κρέμα / σοκολάτα φράουλα

•Φρουκτόζη

•Φλωρέντα

•Χρώματα για σαντιγί σε υγρό , κεκόνη και καρτριτ

•Χρώματα για ρεγκαλαις και αερογράφο

•Λικέρ ζαχαροπλαστικής

•Βελτιωτικό για παντεσπάνι

•Άχνη και κακάο που δεν υγραίνονται

•Πανακότα / κρέμα καραμελέ σε σκόνη

•Άγαρ Άγαρ

•Σταφιδίνη

•Ιμβερζοσάκχαρο


 
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG
MG

FacebookYouTube